witam, kolego czlowiek1987 zacznij od pomp jednostkowych PLD. w skrócie opisze mój przypadek. Magnumka moja miała spalanie w normie, ok 32/100 tylko że była bardzo słaba, postanowiłem zregenerować pompy PLD. Po zregenerowaniu pomp mocy odzyskała tyle ze sam byłem w szoku ze jeszcze tyle może mieć

ale tylko przekroczyła 1250 obrotów zaczynała się dławic, szarpać i przerywać. Dzwoniłem do serwisu gdzie mi regenerowali, powiedzieli że może to zaworek zwrotny (wymieniłem) może że pompka wstępna (wymieniłem), może coś innego ale nie wiedzą co. Układ paliwowy sprawdziłem, smok wyczyściłem i dalej to samo. W końcu udało mi się pożyczyć stare nieregenerowane pompy które założyłem i problem sie skończył. Ciągnie na obrotach do samego końca, nie dławi się nie przerywa pomimo tego ze wszystkie się świecą na wyświetlaczu. Moje niby zregenerowane pompy zawiozłem spowrotem na reklamacje do serwisu żeby poprawili co sknocili ale już leżą prawie miesiąc i czekają na swoją kolej, bo niby nie mają czasu się nimi zająć. Także 100 % pompy PLD.