Witam mam mały problem. kupiłem peugeota 307 1.4 HDMI 2003r. po wymianie BSI, nie działają mi elektryczne szyby, centralny zamek, tylna klapa od bagażnika, i samochód jest w trybie awaryjnym. Na desce rozdzielczej pisze ABS fault i antipollution fault ( te dwa komunikaty pokazują się czasami ) ...kobieta od której kupiłem samochód twierdzi, że przed wymiana BSI nie odpalał , po wymianie odpala ale są te wyżej wymienione usterki, skontaktowałem się z mechanikiem który to robił powiedział mi że tak było przed wymianą , oni wymienili tylko BSI i auto odpaliło było to BSI z takiego samego modelu z takimi samymi numerami ( tak mi powiedział )... Jeżeli wyskoczy błąd ABS to jak jest zimny i hamuje to czuje wibracje po lewej stronie auta po rozgrzaniu to przestaje, jak błąd nie wyskoczy to auto jak jest zimne normalnie hamuje. jak go odpalę i przygazuję odrazu to wkręca się na obroty normalnie i dopiero po chwili wchodzi w tryb awaryjny i pali też się kontrolka od silnika. Kiedy auto jest odpalone otwierając drzwi nie zapala mi się lampka w środku dopiero jak zgaszę to się zapala, i jak mam włączone światła pozycyjne wyłączę silnik nic nie piszczy żebym światła zgasił. czasami jak wcisnę na pilocie żeby go zamknąć zapalą się raz awaryjne ale auta nie zamyka. i jeszcze poziom oleju jest na maxa a na desce pokazuje mi jedna kostkę od poziomi która kilka sekund miga..i teraz zauważyłem w nocy, jak zapaliłem światła, że podświetlenie lewe i prawe szyb przednich, nie jest podświetlone i cały panel od sterowania temperaturą, nawiewami i szybkością nawiewu się nie świeci, ale nawiewy i sterowanie działają. co mogę zrobić od czego zacząć. proszę o pomoc ponieważ auto szykuje dla mojej dziewczyny pozdrawiam