Witam.
Posiadam sterownik DMX512 firmy UNILYTE i 6 reflektorów Flash Par56 Slim LED.
Reflektory RGBW (7 kanałów DMX).
Niestety od samego początku mam problem i niestety jestem zielony w temacie.
Chciałbym podłączyć wszystkie 6 sztuk i ustawić je aby zmieniały kolory na przemian bardzo płynnie i nie za szybko.
Chodzi mi głownie o to, co mam zrobić na sterowniku, aby reflektory zmieniały barwy automatycznie przechodząc płynnie z jednego koloru na drugi, wszystkie na raz ale każdy w innym kolorze z osobna.
Podłączyłem wszystkie 6 sztuk pod sterownik, zaadresowane od 1 i każdy następny o 7 pozycji dalej.
Niestety mam problem z ogarnięciem wszystkiego.
Bardzo proszę o krótki opis.
Szukałem takiego opisu w internecie ale niestety są bardzo długie i szczegółowe a mnie chodzi o szybką instrukcję dla laika.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam
Posiadam sterownik DMX512 firmy UNILYTE i 6 reflektorów Flash Par56 Slim LED.
Reflektory RGBW (7 kanałów DMX).
Niestety od samego początku mam problem i niestety jestem zielony w temacie.
Chciałbym podłączyć wszystkie 6 sztuk i ustawić je aby zmieniały kolory na przemian bardzo płynnie i nie za szybko.
Chodzi mi głownie o to, co mam zrobić na sterowniku, aby reflektory zmieniały barwy automatycznie przechodząc płynnie z jednego koloru na drugi, wszystkie na raz ale każdy w innym kolorze z osobna.
Podłączyłem wszystkie 6 sztuk pod sterownik, zaadresowane od 1 i każdy następny o 7 pozycji dalej.
Niestety mam problem z ogarnięciem wszystkiego.
Bardzo proszę o krótki opis.
Szukałem takiego opisu w internecie ale niestety są bardzo długie i szczegółowe a mnie chodzi o szybką instrukcję dla laika.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam