logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

GPS Goclever Navio 520 EU - błąd MobileNavigator.exe po uruchomieniu

NOWYBEATZ 22 Gru 2014 16:40 14061 5
REKLAMA
  • #1 14246141
    NOWYBEATZ
    Poziom 7  
    Ocena: 6
    Witam.

Zakupiłem GPS Goclever Navio 520 EU na prezent chciałem sprawdzić czy działa po włączeniu wyskakuje błąd Application MobileNavigator.exe encountered a serious error and must shut down
    Soft jest oczywiście oryginalny da się coś z tym zrobić?

Dodano po 42 [minuty]:

sprawa rozwiązana wystarczyło ściągnąć pliki ze strony producenta
  • REKLAMA
  • #2 14294463
    avigard
    Poziom 1  
    Ocena: 3
    Witam, ja z kolei dostałem Navio 525 i mam identyczny problem z tym, że mi pliki naprawcze na stronie producenta nie rozwiązały problemu. Co mógłbym jeszcze zrobić?

Dzięki za pomoc
  • REKLAMA
  • #3 14294556
    Freddy
    Poziom 43  
    Ocena: 2809
    avigard napisał:
    Witam, ja z kolei dostałem Navio 525 i mam identyczny problem z tym, że mi pliki naprawcze na stronie producenta nie rozwiązały problemu. Co mógłbym jeszcze zrobić?

Dzięki za pomoc
    Jeśli kupiłeś nowy z gwarancją, zwróć sprzedawcy, jeśli używany, napisz do supportu producenta.
  • REKLAMA
  • #4 14304312
    pwlodar
    Poziom 1  
    Ja mam też problem z Goclever Navio 525. Oto komunikat, który się pojawia przy uruchomieniu nawigacji:
    Application Error
    Aplication mobilenavigator.exe encountered a serious error and must shut down.
    Poprawka do programu nawigacyjnego DON’T PANIC, pobrana ze strony producenta nic nie dała. Czy ktoś rozwiązał już ten problem? Dzięki za odpowiedź.
  • REKLAMA
  • #5 14359133
    riki007
    Poziom 17  
    Ocena: 17
    Ściągnij aplikację z tego linku:

http://files.goclever.com/app/app_dontpanic_ce_pl.zip

Zrób kopię wszystkiego co masz na nawigacji.
    Usuń wszystko w katalogu MobilNavigator na nawigacji OPRÓCZ katalogu "maps" i pliko dontpanic.mcp.
    Ze ściagniętego pliku skopiuj wszystko do katalogu MobileNavigator na nawigacji.
    Powinno teraz działać.
  • #6 14481998
    roman202
    Poziom 10  
    Witam,
    Problem rozwiązuje przełączenie języka nawigacji (Mireo) na inny niż nasz język ojczysty np. angielski - przy okazji można się podszkolić :D . Oczywiście lektora w nawigacji ustawiamy na język polski.
    Poprawka ze strony Goclever nic nie daje...
REKLAMA