logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Windows Movie Maker 6.1 nie zapisuje filmu, zatrzymuje się na 3% - co robić?

MiszynImposybul 04 Sty 2015 22:46 4551 2
REKLAMA
  • #1 14293038
    MiszynImposybul
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam. Pisałem o moim problemie na różnych forach komputerowych ale nie dostałem na razie odpowiedzi więc spróbuje moich sił na elektrodzie. Muszę zapisać film w WMM ale podczas zapisu przy 3% program dodaje tylko minut ile zostało i wyświetliło mi po dzisiejszej nocy 18 000 minut ( a filmik ma jedyny 132 MB) O co kaman ?? Oczywiście już sprawdzałem w wujku google mój problem ale żadnych konkretów. Jakieś usuwanie kodeków czy coś - może mi ktoś konkretnie wytłumaczyć jak wyjaśnić mój problem. Dla informacji po to pewnie się może przydać zamieniałem pliki wideo, które wrzucałem do filmiku z mp4 na avi, informacje o programie: wersja 6.1 (Kompilacja 7601: Service Pack 1) i na dole w tym samym oknie(czyli oknie informacji było - wersja 2.6.4037.0). Sam posiadam Windowsa 7 Home 32bit. Przy zapisie brałem zapis odpowiedni dla mojego komputera(zalecane) chodź i tak filmik będzie odtwarzany na innym nie wiem jakim laptopie bo będe to mailem wysyłał.Jeżeli potrzebne więcej informacji to pytać.

To napisałem wczoraj dzisiaj stwierdziłem że trzeba będzie w końcu coś zrobić i ściągnąłem te całe kodeki http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/kodeki/K-Lite_Codec_Pack_Full.html normalnie przeprowadziłem instalacje i myslalem ze bedzie git. Niestety, kiedy zaczyna sie zapisywać plik nagle program się wyłącza i powstaje plik, w postaci .wmv który ma 8kb wielkości i nie ma na nim żadnym filmiku. Czyżby źle zainstalowane kodeki? Pomóżcie filmik mi potrzebny na już.
  • REKLAMA
  • #3 14302398
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
REKLAMA