Proszę o opinie
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamnor222 napisał:odno śnie tego to można to sklasyfikować w kategoriach oportunizmuwlasnie myslalem ze jak pomijaja pewne rzeczy na zaocznych to jest latwiej
dedito napisał:Bo studia zaoczne są (z założenia) dla ludzi, którzy mają już jakąś wiedzę w kierunku, który chcą studiować.
Ktoś kto nie ma wiedzy kierunkowej będzie miał ciężko bo na takich studiach pomija się wiele rzeczy, program jest okrojony do niezbędnego minimum w stosunku do pełnego programu jaki znajdziesz na studiach dziennych/stacjonarnych.
Jeśli nie jesteś dość ambitny, żeby we własnym zakresie nadrobić materiał, możesz opuścić uczelnię z brakami w wiedzy.
Wojciech. napisał:Zobacz program studiów i sam sobie odpowiedz na pytanie.Wiedza z zakresu mechatroniki wystarczy? Interesuje mnie AiR na AGH,
Wojciech. napisał:Co ma do tego technikum? To jest twój wybór uzależniony od twojej sytuacji finansowej i ambicji.czy po technikum kalkuluje się iść na studia zaoczne
dedito napisał:Wojciech. napisał:Zobacz program studiów i sam sobie odpowiedz na pytanie.Wiedza z zakresu mechatroniki wystarczy? Interesuje mnie AiR na AGH,Wojciech. napisał:Co ma do tego technikum? To jest twój wybór uzależniony od twojej sytuacji finansowej i ambicji.czy po technikum kalkuluje się iść na studia zaoczne
Wojciech. napisał:Nie.Czyli według Ciebie osoby idące na studia zaoczne są mniej ambitne?
greg941 napisał:Z twoją ambicją, bez problemu. Sam fakt, że doszłeś do całek potrójnych do których nawet nie dojdziesz na zaocznych AiR, daje spore szanse na sukces jeśli będziesz systematyczny. Jeszcze odnośnie całek, jeśli wyłożą ci całki podwójne to będzie dobrze.Zrobiłem sobie rok przerwy w tym czasie programuje roboty Lego Mindstorms , proste programy (podstawy) C++ , rysuje w Solid Edge ,uczę się matematyki już jestem na całkach potrójnych , . Jak myślisz dedito jakbym jeszcze opanował niektóre zagadnienia z automatyki dam sobie radę . ?