logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć kable do płyty głównej ASROCK K8NF3-VSTA – instrukcja krok po kroku

Krzysiek991 12 Mar 2015 19:42 1272 4
REKLAMA
  • #1 14523663
    Krzysiek991
    Poziom 1  
    Dzień dobry/ dobry wieczór.
    Z góry przepraszam za banalny temat i ewentualnie jak założyłem temat nie tu gdzie trzeba.
    Otóż wydarzyła się taka głupia sytuacja że młodszy brat odłączył mi wszystkie kable z płyty głównej. ( zdjąłem obudowę żeby ostudzić komputer gdyż bardzo się grzeje)
    potrzebuje komputera, a nie mam żadnego informatyka w pobliżu.
    Model płyty głównej to ASROCK K8NF3-VSTA

Jestem u kolegi na laptopie i nie mogę znaleźć nigdzie żadnych ilustracji ani opisów jak to podłączyć.

Mógłby mi to ktoś w miarę wytłumaczyć?

z góry Dziękuje i przepraszam za kłopot.
  • REKLAMA
  • #2 14523721
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15437
    Do płyty podłączasz wtyki zasilające, podobnie do napędów, dodatkowo także kable SATA i tyle.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 14523760
    Kaczor_84
    Poziom 31  
    Ocena: 247
    Ze strony producenta pobierz Quick Installation Guide i jeśli nie jesteś na bakier z angielskim, to powinno ci rozjaśnić co i gdzie podłączyć. Niestety dla tej płyty polskiego manuala brak.
  • #5 14527097
    winmap
    Poziom 38  
    Ocena: 746
    Jeżeli widziałeś już wnętrze komputera i trochę zapamiętałeś nie powinieneś mieć z tym problemu.
    Sam kiedyś miałem podobny problem i powoli doszedłem do wszystkiego nie powodując wybuchu. ;)
REKLAMA