logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy lodówki Liebherr są niezawodne? Opinie użytkowników

26 Maj 2005 13:44 7612 4
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 1527111
    elektryk2000
    Specjalista urządzeń chłodniczych
    Ocena: 576
    Baśka napisał:
    Witam
    Szukam dobrej lodówki. Biorę pod uwagę Liebherra, ale spotkałam się z taką opinią: http://usenet.gazeta.pl/usenet/0,47943.html?group=pl.rec.dom&tid=1025140
    Co o tym sądzicie?. Czy to jest typowe dla tej firmy?
    Pozdrawiam, Basia

Wszystko jest do naprawienia i to skutecznie. To o czym mowil serwis autoryzowany o niemozliwosci naprawy to bzdura. Mozna naprawic tylko inaczej wyglada lodowka wewnatrz ;)
    Autoryzowany serwis nie bawi sie w naprawy w przypadku nieszczelnosci parownika tylko sugeruje klientowi wyrzucenie na zlom prawie nowego sprzetu i zakup kolejnego. Przy tym kasuje za swoja wspaniala "ekspertyze".
    Liebherr to wg mnie w miare dobra firma jezeli chodzi o lodowki, znam mnostwo gorszych.
  • REKLAMA
  • #3 1527207
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #4 1527606
    XAX
    Poziom 21  
    Ocena: 159
    Witam

Problem z nowoczesnym sprzętem polega na tym że nie ma już takiej żywotności jak stare sprzęty. Liebherr nie jest najgorszą firma znam gorsze. Przemawia za nią że z AGD produkują tylko same lodówki a inne znane firmy o wiele droższe od Lebherra kupują ten sprzęt i go markują.

:arrow: Elektryk2000 ma częściowo racje. Wszystko da się naprawić tylko za ile, jak to będzie działać i wyglądać. Serwisowi autoryzowanemu wiele rzeczy nie wolno zrobić (autoryzacja do tego zobowiązuje) a jak się coś poważnego zepsuje to w praktyce każdy sprzęt niezależnie jakiej firmy nie opłaca się naprawiać, tak teraz niestety się produkuje.

Co do tej stronki.
    Ciekawe czy ten klient co obsmarował Liebherra chociaż próbował się skontaktować z przedstawicielstwem w Polsce??? Bo tam niema takiej wzmianki. A wiem że czasem pomagają klientom takich sprawach.

:arrow: Skryn a jakie ładne dźwigi mają :)
  • #5 1556103
    krzysiekpn
    Poziom 11  
    Ocena: 18
    Klient kontaktował się z przedstawicielstwem Liebherr firmą AGED
REKLAMA