auto ford 3.0 v6 90r wielopunkt ,instalacja stara 1 generacji brc membrany wymieniane ok.2mies.temu brak jest zwiekszenia obrotów wzgledem benzyny wczesniej róznica była niezauwazalna na starych membranach teraz srubka jest wkrecona do konca a ta na imbus to chyba woóle niereaguje jak ten parownik wyregulować i jeszcze jedno auta nieoddawałem do gazownika bo auto szykowało sie do remontu silnika a po remoncie mechanika poprosiłem zeby przyspieszył mi zapłon z 10tak jak jest fabrycznie na 13 przekrecił zapłon i po jakies 30 sek.przekrecił zapłon filtr sie zapalił i rurka harmonijkowa zanim podniósł maske to charmonijka sie nadpaliła i przepływomierz naszczescie przepływomierz sie tylko przyweglił ale działa okazało sie ze po przekreceniu zapłonu cały czas wylatuje gaz z parownika czy tak ma byc czy gaz powinien sie wydostawac z reduktora po kreceniu rozrusznikiem.chce w najblizszym czasie załozyć sobie komputer datec basic plus ale najpierw musze zrobic porządek z reduktorem no i czy ten zawór przy parowniku niejest uszkodzony ,centralke mam elite brc (instalacja ma 9 lat)