Prosze o wypowiedzi na temat głośnych wydechów. czy wam to przeszkadza , czy sie podoba? czy moze ktos ma taki u siebie w aucie albo motocyklu?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tambartek194 napisał:Dajcie spokój!!!!!!!!!! Jestem fanem tuningu i dla mnie głośny wydech to podstawa. Nie znaczy to jednak że wydech ma przekraczać normy określające natężenie dźwięku. Wszystko też zależy od samochodu w którym ma być montowany sportowy wydech. Np. irytują mnie kierowcy "cieniasów" , "sejów" i innych popierdułek którzy pakują sobie pod zderzaki wydechy z końcówkami wielkości runny dachowej. Oni nie uzyskają ładnego, mięsistego dzwięku bo mają zamiast silnika zapalniczkę pod maską. Będzie z tego mixu tylko huk i postrach na ulicy. Co innego montaż najprostszego sportowego wydechu w 3-litrowym BMW...........uwierzcie mi na słowo---melodia dla uszu.
Pozdrawiam i przepraszam, jeśli kogoś uraziłem
wader_669 napisał:p.s sory za bledy za szybko pisze i pozniej nie chce mi się sprawdzac pisowni
>WiCeK< napisał:kiedys slyszalem audi 80 b3 z wydechem Remusa, powiem szczerze ze przy niskich obrotach brzmialo bardzo przyjemnie, a przy dodaniu gazu bas to po prostu muzyka![]()
a co do wiejskiego tuningu to kiedys widzialem fiata 125p z "rynną" ktory byla wystawiona tak wysoko ze zadymila cala tylna prawa lampe
pozdrawiam