logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Develop ineo+ 224e - przesunięcie przy druku dwustronnym wizytówek

WhaT 18 Maj 2016 15:15 1287 2
REKLAMA
  • #1 15682833
    WhaT
    Poziom 2  
    Witam, posiadam drukarkę Develop ineo+ 224e jednak mam problem ze skonfigurowaniem wydruku dwustronnego próbowałem szukać rozwiązania w ustawieniach administratora ale nie bardzo wiem gdzie i w której zakładce szukać rozwiązania.

Problem polega na tym, że jak chcę wydrukować np: wizytówki dwustronne przy użyciu jakiegokolwiek podajnika (1,2,ręczny) to druga strona wydruku jest przesunięta od 3mm do 8mm (góra, dół, bok) względem strony pierwszej przez co w żaden sposób nie nachodzą na siebie, próbowałem robić przesunięcia w pliku, który chciałem wydrukować ale cały czas jest ten sam problem.
  • REKLAMA
  • #2 15683750
    01_cezi
    Poziom 23  
    Ocena: 92
    Kolego,
    jak każda maszyna i ta ma regulacje w trybie serwisowym. Zapewne technik będzie wiedział jako to zrobić.
    ale.....
    Ineo+224e to drukarka do biura. Drobne odchylenia są akceptowalne.
    O pasowaniach w dupleksie możemy rozmawiać w przypadku maszyn produkcyjnych.
  • #3 15684475
    WhaT
    Poziom 2  
    akurat w tym wypadku odchylenia są na tyle duże, że nawet jak dam spady to po przecięciu gilotyną/nożem jedna ze stron jest ucięta. W takim razie będę kontaktował się z serwisem, miałem nadzieję, że uda się to jakoś szybciej załatwić.
REKLAMA