ale po ponownym wlutowaniu eepromu (HOTAIR) do radia wlacza sie tylko podswietlenie Przed cala operacja byly ---- (4 kreski)
Myslalem ze moze za mocno przygrzalem eepka (315 st) wiec wylutowalem go jeszcze raz i na programator - czyta bez problemu...
Ma ktos jakies pomysly ??
Nie pamiętam jak jest w tym modelu, ale clarion projektował tak niektóre sprzęty, że dopiero po wpisaniu kodu coś się pojawiało na wyświetlaczu. (Kod się wpisywało w ciemno)
No taak.Clariony to takie dziwolągi.Jeśli już wszystko sprawdziłeś i masz prawidłowe zasilanie to trudno coś jeszcze sugerować.Spróbuj przytrzymać "band" pomimo,że L.B. masz nominalny.Zajrzyj od spodu.Może znajdziesz tam "RESET" w którymś z otworów.Przecież jak nic nie skopałeś to musi ruszyć. A może w trakcie roboty zawiesił Ci się któryś z przycisków i nie chodzi klawiatura.Masz ciekawą zagadkę.Nie zazdroszczę.Mam obecnie na stole Clariona PU 9715A (bez wyświetlacza) z SAAB'a,które również jest dla mnie zagadką. Radyjko podobno też świeciło 4 kreski a po czyichś zabiegach nie pojawia się już nic.Program niby OK.Poczytałem wypowiedzi diji24 na ten temat i jestem podłamany bo nie wiem co zrobić gdy przyjdzie mi uruchomić to w autku klienta.
Pochwal się sukcesem.A jak ktoś ma coś dla mnie,będę bardzo wdzięczny.
Powodzenia.