Nie ma śrubki tylko okrągły otwór głęboki na ok 7mm, w którym nie widzę gwintu; próbowałem kurek ściągnąć, zbić w górę młotkiem, obruszać bijąc młotkiem po bokach, nalałem do otworu WD40 i wszystko bez rezultatu.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammajkel13 napisał:próbowałem kurek ściągnąć, zbić w górę młotkiem, obruszać bijąc młotkiem po bokach
GanCegall napisał:Nie spotkałem jeszcze imbusa w takim miejscou. Możesz podać ,,wzorzec"?niewiele widać na fotce, ale ja tam widzę normalnego "imbusa"
ToJestNick napisał:A ja w dziurze kurka widzę rozprasowaną ośWykręca się całość razem z głowicą
majkel13 napisał:Wtedy odkręcisz baterię od zlewozmywaka.duże śruby pod kurkami i coś mi to da...
majkel13 napisał:kręcąc kurkiem na maksa w lewo zabierze ze sobą głowicę?
supchem napisał:a następnie nałożyć kurek na kleju.
GanCegall napisał:Bardziej zastanawia mnie dlaczego autor tematu, nie wezwał po prostu hydraulika, który zapewne zrobiłby to w czasie krótszym niż założenie tego tematu na forum.
GanCegall napisał:Masz absolutną rację, Polacy są hydraulikami, mechanikami, elektronikami etc.
GanCegall napisał:W tym czasie który autor stracił na założenie tematu, czytanie odpowiedzi analizowanie ich i już nie wspomnę o waleniu młotkiem w chrom, mógłby zrobić to co umie robić najlepiej i zarobić grubo więcej niż te np. 100zł, no chyba że jest na bezrobociu to już inna sprawa