logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak oglądać Rolnik szuka żony w UK z blokadą regionalną?

KajkoMoradim 16 Wrz 2016 18:19 2148 2
REKLAMA
  • #1 15935502
    KajkoMoradim
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam.
    Ostatnio dziewczyna kręci mi dziurę w brzuchu, gdyż chciałaby oglądać w internecie nowe odcinki "Rolnik szuka żony". Mieszkamy w UK, więc jest problem z blokadą regionalną. Trochę poszukałem w internecie, więc spróbowałem przez proxy wczytać stronę z odcinkiem programu, ale zamiast informacji o blokadzie regionalnej, wyświetla się napis: "Aby wyświetlić materiał wideo musisz posiadać włączoną obsługę JavaScript." Będę bardzo wdzięczny za wszelkie porady :)
  • REKLAMA
  • #2 15938245
    szymon122
    Poziom 38  
    Ocena: 757
    Są proxy z Java script. Możesz użyć stron typu player.pl itp. Wszelka telewizja internetowa będzie ok.
  • #3 15938774
    m.jastrzebski
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 864
    KajkoMoradim napisał:
    Witam.
    Ostatnio dziewczyna kręci mi dziurę w brzuchu, gdyż chciałaby oglądać w internecie nowe odcinki "Rolnik szuka żony". Mieszkamy w UK, więc jest problem z blokadą regionalną. Trochę poszukałem w internecie, więc spróbowałem przez proxy wczytać stronę z odcinkiem programu, ale zamiast informacji o blokadzie regionalnej, wyświetla się napis: "Aby wyświetlić materiał wideo musisz posiadać włączoną obsługę JavaScript." Będę bardzo wdzięczny za wszelkie porady :)
    To az z jukeja chcesz ciągnąc? To tamój już nie nadaja żadnych klasowych programów?
    VPN'a sobie kup z adresem w PL. z 15PLN zaplacisz. Upss. 3 funciaki znaczy sie.
REKLAMA