Od dwóch miesięcy jestem posiadaczką laptopa Lenovo y700-17isk. Przez pierwszy miesiąc laptop działał jak marzenie. Potem zaczęły się pierwsze problemy. Myślałam, że to może wina "zaśmieconego" dysku więc wszystko przeniosłam na zewnętrzny i zrobiłam długi format. Wytrzymałam tydzień i zrobiłam kolejny format. Najpierw zauważyłam ogólny spadek wydajności, filmy renderowały się dłużej a inne programy zaczęły się zawieszać co na początku wcale się nie działo. Gram też czasami w gry, między innymi w CS GO i tutaj zauważyłam ogromny spadek fps pomimo takich samych ustawień, ze 120 do 30...
Obecnie eksplorator plików działa baaardzo wolno, wyświetla się często komunikat o zwiększonym napięciu na porcie usb i laptop informuje, że nie może dostarczyć tyle energii (mysz jest sprawna, nie ważne co podłącze komunikat jakby wyświetlał się losowo) i czuje bardzo mocne spowolnienie, zawieszanie się laptopa... Pomocy
Nie wiem co robić, nie wiem już co może być przyczyną takiego stanu...
Obecnie eksplorator plików działa baaardzo wolno, wyświetla się często komunikat o zwiększonym napięciu na porcie usb i laptop informuje, że nie może dostarczyć tyle energii (mysz jest sprawna, nie ważne co podłącze komunikat jakby wyświetlał się losowo) i czuje bardzo mocne spowolnienie, zawieszanie się laptopa... Pomocy