Chcę skopiować płytę z Windows 7 na drugą płytkę. Czy ta metoda jest dobra https://www.youtube.com/watch?v=l06_yY0Bwrk ? Wystarczy skopiować zawartość płyty z systemem - dodać do tego programu wraz z plikiem startowym i nagrać?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamModerowany przez kriss51.:Następnym razem proszę czytać opisy działów. a nie pisać gdzie popadnie. 3.1.14. Nie wysyłaj wiadomości w złym dziale forum, powoduje to bałagan na forum. Przed zadaniem pytania, przeczytaj opis działu.
dariusz2021 napisał:Jest to niezgodne z prawem.Chcę skopiować płytę z Windows 7 na drugą płytkę.
Freddy napisał:Jest to niezgodne z prawem.
dariusz2021 napisał:Wczoraj okazało się że na nośniku mam trojana w plikach systemowych.
Kasek21 napisał:Warunki licencji, Microsoft udostępnia po podaniu klucza obrazy płyt.A to czemu? Jaka podstawa prawna?
Freddy napisał:dariusz2021 napisał:Jest to niezgodne z prawem.Chcę skopiować płytę z Windows 7 na drugą płytkę.
Jedyny dozwolony sposób jest TUTAJ po wpisaniu prawidłowego klucza.
deus.ex.machina napisał:No i właśnie po to jest dostępny obraz systemu, aby nie kopiować. Microsoft pisał na ten temat jeszcze w 2014 rokuNie tylko jest to legalne ale nawet zalecane (kopia bezpieczeństwa).
tzok napisał:Sorry, niedokładnie trochę napisałemObraz jest jeden i ten sam
Freddy napisał:Chodziło mi o wersję Home, Profesional, Ultimate ... 32/64 bit.obraz legalny dla Twojego numeru
Cytat:10. KOPIA ZAPASOWA. Licencjobiorca może sporządzić jedną kopię zapasową oprogramowania i korzystać z takiej kopii wyłącznie w celu ponownego zainstalowania oprogramowania na licencjonowanym komputerze.
dariusz2021 napisał:Mam Windows 7 home premium 64 bit w wersji OEM. Pobrałem system w ISO i zainstalowałem wszystko gra.
dariusz2021 napisał:po zakończeniu instalacji gdy komputer uruchamia się ponownie mogę wyjąć pendrive?
dariusz2021 napisał:za pomocą tego narzędzie Windows USB/DVD Download Tool, mogę zrobić kopie na płycie?