Witam dostałem od wujka niedziałający Grundig 32LXW828600 LCD. Nie wstawał ale matryca cała. Na pierwszy ogień poszły kondensatory na zasilaczu i to rozwiązało problem. Kolejnym "problemem" jest to, że TV jest zupełnie goły. Nie ma tunera DVB-T z złączami też ubogo bo zaledwie jedno wejście HDMI, SCART i jakieś audio. Skoro już go sobie naprawiłem za grosze a dostałem go za darmo to postanowiłem go trochę ożywić i przeistoczyć w małe centrum rozrywki po pracy dla mnie i mojej dziewczyny. Poszukuję do niego tunera DVB-T. Ale mam trochę wymagań. Tuner ten musi posiadać WiFi, port HDMI (chociaż to chyba już w standardzie) i przeglądarkę internetową z obsługą flash'a. Będę oglądał kanał z telewizji naziemnej i seriale (bardziej moja dziewczyna) z platformy player, ipla. Fajnie jakby miał też YouTube. Znalazłem coś takiego jak Overmax homebox. Czy to będzie dobry wybór? Nie mam jakichś specjalnie dużych wymagań co do stabilnego działania. Oby nie zrywało połączenia z siecią w czasie oglądania. Nie wiem jak się ma sprawa z Ariva T 650i oraz GoClever @400. Nie mogłem się doszukać czy posiadają przeglądarkę i spełnią moje oczekiwania.