logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wyciągnąć dzwonek na telefon z utworu Pozwól mi panie Marka Tchorzewskiego?

ALIBABA I 28 Mar 2017 23:16 1860 6
REKLAMA
  • #1 16377969
    ALIBABA I
    Poziom 33  
    Ocena: 532
    Witajcie kol. próbuję i coś mi nie idzie, jak wyciągnąć extraktować dzwonek na telefon z utworu. Marek Tchorzewski . Tytuł,,, Pozwól mi panie,,,
  • REKLAMA
  • #2 16378122
    Madrik
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1179
    Użyć programu do obróbki plików dźwiękowych.
    Masz tego na pęczki w sieci. Od darmowych i na wpół śmieciowych, po najlepsze komercyjne za ciężkie pieniążki.

Obojętnie co wybierzesz, ściągniesz lub kupisz, upewnij się tylko, że zapisuje wyniki pracy w formacie obsługiwanym przez telefon.
  • REKLAMA
  • #3 16378502
    elabarbara
    Poziom 1  
    Ja nieraz próbowałam, ściągałam i zawsze coś nie tak chyba robię. :/
  • #4 16378534
    yogi009
    Poziom 43  
    Ocena: 2650
    elabarbara napisał:
    ja nieraz próbowałam ściągałam i zawsze coś nie tak chyba robię :/

Co chcesz przez to powiedzieć? Nauczysz się, czy czekasz, aż ktoś to zrobi za Ciebie?
  • REKLAMA
  • #5 16379010
    Dawid90u
    Poziom 23  
    Ocena: 86
    elabarbara napisał:
    ja nieraz próbowałam ściągałam i zawsze coś nie tak chyba robię :/

Na Youtube jest pewnie mnóstwo poradników jak stworzyć dzwonek za pomocą najbardziej dostępnych darmowych narzędzi.
    https://www.youtube.com/results?search_query=jak+zrobi%C4%87+dzwonek+na+telefon+
  • #6 16379648
    ALIBABA I
    Poziom 33  
    Ocena: 532
    Witajcie dzięki kol. za za zainteresowanie tematem. Kurcze nigdy z tym nie walczyłem ale może zacznę bo to jest świetne.

Ps. Nie będę wymieniał który z was , dał mi inspirację do działania, po prostu pomógł. Tak też nacisnę.
  • REKLAMA
  • #7 16385997
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

✨ Aby wyciągnąć dzwonek na telefon z utworu "Pozwól mi panie" Marka Tchorzewskiego, należy użyć programu do obróbki plików dźwiękowych. Użytkownicy polecają różne narzędzia, w tym CoolEdit Pro, które umożliwia wycinanie fragmentów utworów oraz ich obróbkę, taką jak pogłaszanie czy opadanie. Warto również poszukać poradników na YouTube dotyczących tworzenia dzwonków z wykorzystaniem dostępnych darmowych narzędzi. Kluczowe jest, aby program zapisywał pliki w formacie obsługiwanym przez telefon.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA