logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaką lodówkę wolnostojącą do 2000zł kupić?

karol9919 17 Maj 2017 01:15 4359 4
REKLAMA
  • #1 16480609
    karol9919
    Poziom 8  
    Ocena: 9
    Witajcie. Planuję zakup lodówki. Cena do 2000zł, oczywiście może być mniejsza jeśli lodówka sprostałaby moim oczekiwaniom. Aktualnie mam na oku: SAMSUNG RB37J50000SA (Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany). Jeśli macie lepsze propozycje to proszę o odpowiedzi ;) Aktualnie ta wydaje się być dobrą lodówką, ale nie jestem ekspertem więc proszę o pomoc ;)
  • REKLAMA
  • #2 16481056
    dr.hannibal
    Poziom 22  
    Ocena: 92
    W tym przedziale cenowym to chyba i tak wszystko bite na jedno kopyto :)
    Osobiście użytkuję BOSCH KGN39NL23E i jestem bardzo zadowolony. Parametry niemal identyczne jak twój SAMSUNG. Jeśli chodzi o lodówki o wys. ok 200cm, to poniżej tej ceny chyba nie ma co szukać. Jeśli to ma być do domu na ładnych parę lat to "budżetowych/niszowych" producentów odpuścił bym sobie.
  • REKLAMA
  • #3 16483181
    jack63
    Poziom 43  
    Ocena: 2766
    Rozejrzyj się w Ikea. Dają długie gwaranje, a nie "przedłużenia gwarancji", co jest bardzo ważne!
    Dzisiejsze lodówki to katastrofa. Góra 3 lata i koniec. Jakośviowy koszmar.
    dr.hannibal napisał:
    Osobiście użytkuję BOSCH KGN39NL23E i jestem bardzo zadowolony.

Ja odczytasz tabliczkę ze sprężarki to się zdziwisz, jak ki bosch jest niemiecki...
  • REKLAMA
  • #4 16768370
    dr.hannibal
    Poziom 22  
    Ocena: 92
    jack63 napisał:
    Ja odczytasz tabliczkę ze sprężarki to się zdziwisz, jak ki bosch jest niemiecki...

Akurat kupując lodówkę zupełnie nie zwracałem na to uwagi
    jack63 napisał:
    Dzisiejsze lodówki to katastrofa. Góra 3 lata i koniec. Jakośviowy koszmar.

I tak i nie... 4 lata temu kupowałem lodówkę MPM. Firma była dla mnie nieistotna, bardziej zależało mi na gabarytach, a ta lodówka wpasowywała się idealnie we wnękę. Działa bez problemu do dnia dzisiejszego i konfiguracja półek/półeczek/szuflad jest lepsza niż we wspomnianym BOSCH'u. Sama lodówka montowana gdzieś w Rosji :)
  • #5 16768695
    karol9919
    Poziom 8  
    Ocena: 9
    Lodówka kupiona kilka mies. temu. Do zamknięcia
REKLAMA