Mam problem z ww. kartą, który objawia się zawieszaniem się obrazu (i dźwięku na około sekundę) po spadku obciążenia karty graficznej. Dzieje się to praktycznie zawsze, gdy wychodzę z gry lub oglądam mapy google. Po restarcie komputera czasami obraz jest zniekształcony ale po kolejnym wszystko wraca do normy. Specyfikacji PC nie będę podawał, bo wykluczyłem już wszystkie podzespoły, które mogłyby powodować ten problem i na 95% jest to karta graficzna (gdy obraz się zawiesi to dźwięk nadal działa w tle, więc komputer nadal działa normalnie). Pierwszym podejrzanym był zasilacz, z nowym jest to samo. Myślałem, ze problem leży w kilku brakujących kondensatorkach na backplate, ale znajomy elektronik twierdzi, że jeden czy dwa odklejone kondensatory nie będą powodować takiego problemu. Niby zlikwidował jakieś zwarcie na płytce drukowanej ale ten problem nadal występuje. Miał ktoś takie objawy i rozwiązał problem? Karta jest w 100% użyteczna, ale fakt, że zacina się po spadku obciążenia jest po prostu uciążliwy.