Witam!!!
Komputer m-ki DELL OptiPlex GX1, / na płycie doczytałem sie tylko
> X14-318 < > REV.A07 < /. Teraz problem; pozostawilem zalaczonąwtyczke komp. do sieci na noc ale byla zdieta obudowa ktora po
zdieciu załącza krancowke. Rano kompa nie dalo sie odpalic. Wczesniej
po włożeniu wtyczki do gniazda na moment ruszaly wiatraczki i zapalala sie diodka na plycie, obecnie zadnej reakcji, chcialbym sprawdzic zasilacz
poza kompem / jest to ATX, ale ma inne wyprowadzenia niz standartowe
widocznie DELL projektowal go do swoich plyt /. Gdyby KTOŚ podesłał mi
rozpiske BYŁBYM BARDZO WDZIĘCZNY. Podlaczalem zasilacz do sieci
poza kompem z obciazeniem i bez, ale na zadnych przewodach nie ma napiecia, wiatrak tez ani drgnie. Bezpiecznik sprawny, zadnych uszkodzen
wizualnie tez nie widac. Chce sie upewnic czy zasilacz jest sprawny czy moze PŁYTA???!!!. Dyski sprawdzilem na innym kompie i sa OK.
Z góry dziękuje za pomoc - priv / Krzysztof /
Komputer m-ki DELL OptiPlex GX1, / na płycie doczytałem sie tylko
> X14-318 < > REV.A07 < /. Teraz problem; pozostawilem zalaczonąwtyczke komp. do sieci na noc ale byla zdieta obudowa ktora po
zdieciu załącza krancowke. Rano kompa nie dalo sie odpalic. Wczesniej
po włożeniu wtyczki do gniazda na moment ruszaly wiatraczki i zapalala sie diodka na plycie, obecnie zadnej reakcji, chcialbym sprawdzic zasilacz
poza kompem / jest to ATX, ale ma inne wyprowadzenia niz standartowe
widocznie DELL projektowal go do swoich plyt /. Gdyby KTOŚ podesłał mi
rozpiske BYŁBYM BARDZO WDZIĘCZNY. Podlaczalem zasilacz do sieci
poza kompem z obciazeniem i bez, ale na zadnych przewodach nie ma napiecia, wiatrak tez ani drgnie. Bezpiecznik sprawny, zadnych uszkodzen
wizualnie tez nie widac. Chce sie upewnic czy zasilacz jest sprawny czy moze PŁYTA???!!!. Dyski sprawdzilem na innym kompie i sa OK.
Z góry dziękuje za pomoc - priv / Krzysztof /