witam padl mi box przy prubie updata co robic skad wziasc plik fbi do updatu moj poprawny i czy to jest platne ?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tambenio123 napisał:Tornado po 200-tu flashowaniach nokii zwalnia i flashowanie trwa dłużej. Może ktoś opisze sposób jak to zmienić?
Proszę nie podawać linków do stron gdzie robi się to za odpowiednią kasę, bo na forum nie o to chodzi.
mateusz lamparski napisał:siema mam ogolnie problem mam ufs-a z HWK no i pokusilo mnie zeby uzyc fast_flash.exe by karwos iii pisze mi przy connect jak naciskam
"please enter activation string "
o co chodzi i jak przywrocic to co bylo na poczatku czyli nie wiem ile ale iles zer czyli taki wpis 000000001 ???? bo teraz nic nie moge zrobic , ale to nic pisze
Licence update failed, try again,
Selected Device, not Compatible with Software
amd napisał:A ja się tylko zastanawiam gdzie wam tak spieszno zeby fleshowanie poganiac bo dla mnie np. 5min w te czy we wte to zadna roznica. A tylko klopotow mozna sobie narobic z boxem. Dziala to niech dziala szybko czy wolno byle skutecznie. I tak szybciej niz griffin, ktorego po zakupie twistera odlozylem do szuflady i lezy sobie tylko tak na wszelki wypadek gdyby cos toster uwalil.
wierus1 napisał:Zapytaj autora programu! karwosia napewno pomoze!
Pozdrawiam
amd napisał:A ja się tylko zastanawiam gdzie wam tak spieszno zeby fleshowanie poganiac bo dla mnie np. 5min w te czy we wte to zadna roznica. A tylko klopotow mozna sobie narobic z boxem. Dziala to niech dziala szybko czy wolno byle skutecznie. I tak szybciej niz griffin, ktorego po zakupie twistera odlozylem do szuflady i lezy sobie tylko tak na wszelki wypadek gdyby cos toster uwalil.
Cytat:
Ja np. troche czasu temu klnęłem przy 50nokiach 6101 w któych jedynie flashowałem PPM i CNT aby było szybciej... ale i tak dłużyło się niesamowicie w porównaniu do tego co było wcześniej i dobrze że cełego MCU nie musiałem też zmieniać![]()
A Nokia 6600 (MCU+PPM) to była tragedia prawie pół godziny flashowało.
Teraz na szczęście features0000001 powróciło
mateusz lamparski napisał:to jak pomoze mi ktos
???przy błedzie please enter activitation strong , spowodowanym fast_flash.exe <--------- karwosa progsem ....
karwos pomozesz mi ???mam ufsx-a a HWK nowego i uruchomiłem twojego progsa i sei cos pojebało co robic dalej ???