logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Programowanie breloka do cd 2502 laskomex

emimik 14 Paź 2017 10:31 19359 6
REKLAMA
  • #1 16756245
    emimik
    Poziom 9  
    Ocena: 13
    Witam

Koleżanki i Koledzy mam taki problem

Babcia mieszka w bloku ma domofon Laskomex CD-2502 , brelok do otwierania drzwi został uszkodzony a babcia ma swoje lata i wzrok nie ten o pamięci nie wspomnę żeby wbijać kod.
    zakupiłem brelok UNIQUE transponder RFID 125kHz
    ale nie potrafię go zaprogramować nawet z instrukcja obsługi
    kontakt z monterami niemożliwy jacyś przyjezdni dawno to robili

czy jest możliwość zaprogramowania go, żeby babcia mogła swobodnie wchodzić?

Moderowany przez jimasek:

Poprawiłem
    3.1.18. Nie wysyłaj linków, które po pewnym czasie przestaną być aktywne. To spowoduje, że dyskusja straci jakikolwiek sens.

• REKLAMA
  • #2 16756355
    Ircys
    Specjalista Domofony
    Ocena: 2085
    emimik napisał:

czy jest możliwość zaprogramowania go, żeby babcia mogła swobodnie wchodzić?

Tak, ale tylko przez serwisantów znających kod serwisowy niezbędny do wejścia w tryb programowania.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 16756367
    WIESU
    Poziom 12  
    Ocena: 32
    Jest możliwość wprogramowania breloka przez użytkownika , jeżeli nie została zablokowana opcja rejestracji (P-2 ida ) przez serwis . Jest to troszkę skomplikowane ale do zrobienia .
  • REKLAMA
  • #4 16756400
    emimik
    Poziom 9  
    jakiś poradnik lub tutorial ?
    jaki magiczny kod fabryczny?
  • #5 16756405
    WIESU
    Poziom 12  
    Ocena: 32
    Mogę przesłać na priv procedurę
  • #6 16756411
    emimik
    Poziom 9  
    proszę przesłać
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik ma problem z programowaniem breloka do domofonu Laskomex CD-2502, ponieważ oryginalny brelok został uszkodzony. Zakupił brelok UNIQUE transponder RFID 125kHz, ale nie potrafi go zaprogramować. Odpowiedzi wskazują, że programowanie może być możliwe przez użytkownika, o ile opcja rejestracji nie została zablokowana przez serwis. Wymagana jest znajomość kodu serwisowego lub procedury programowania, którą można przesłać na prywatną wiadomość. Użytkownik prosi o pomoc w postaci poradnika lub tutorialu.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA