Witam!
Proszę o sprawdzanie logu czy nie mam jakieś infekcji, ponieważ komputer zaczął wolno pracować.
Bardzo często podczas otwierania różnych plików bądź programów wyskakuje okienko z napisem:
Program COM Surrogate przestał działać.
Bardzo proszę o pomoc.
Załączniki:
FRST.txt(68.16 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
Addition.txt(53.8 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
Przepraszam za przerwę, ale miałem pilny wyjazd. Jeżeli chodzi o komunikat "COM Surrogate" - już się nie pokazuje. Bardzo dziękuje za trafną pomoc. Temat do zamknięcia.
Przepraszam, że tak wyszło. Po prostu to jest mój pierwszy raz i nie miałem pojęcia, jak zamknąć temat.
Problem usterki został rozwiązany instrukcją Fixlist.exe, którą otrzymałem powyżej od kolegi "Kolobos".
Bardzo dziękuję za pomoc. Kolejny raz już wiem w jaki sposób pisać posty.
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
✨ Użytkownik zgłosił problem z wolną pracą komputera oraz błędem "COM Surrogate". Po analizie logów, zalecano odinstalowanie kilku programów, w tym Avast Cleanup Premium, IObit Malware Fighter 5 oraz PC Tools Registry Mechanic. Użytkownik został również poinstruowany, jak wykonać plik naprawczy Fixlist.txt w programie FRST. Po zastosowaniu wskazówek, problem z komunikatem "COM Surrogate" został rozwiązany, a użytkownik podziękował za pomoc. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.