Witam serdecznie, mam problem z instalacją świeżego systemu Windows 10 na dysku talerzowym lub dysku SSD ( docelowo system ma być na ssd) , na żadnym z nich nie mogę zainstalować sytemu windows 10 Home, wyskakuje komunikat "Nie mogliśmy utworzyć nowej partycji ani zlokalizować istniejacej, zobacz plik instalatora dziennika. Przyznam że nigdy takiego problemu nie miałem, system Windows 7 był upgrejdowany darmowo do Windows 10 w między czasie dokupiony został dysk adata 512 GB i taki sam komunikat wyskakuje, czy to problem sterowników, że system nie może utworzyć partycji i zainstalować systemu?, będę wdzięczny za światełko w tunelu😉
Czytałem na forum Microsoftu, że pomaga reset biosu zworką lub wyciągnięcie baterii, sprawdzić mogę dopiero wieczorem, dlaczego to miałoby pomóc, czy jakieś ustawienia się mogły zapisać i tylko taki reset pomaga?
Czytałem na forum Microsoftu, że pomaga reset biosu zworką lub wyciągnięcie baterii, sprawdzić mogę dopiero wieczorem, dlaczego to miałoby pomóc, czy jakieś ustawienia się mogły zapisać i tylko taki reset pomaga?