W mojej audi 80 miałem podobne objawy jak kolega leochu , jak go odpaliłem na benzynie ( a rzadko jeździłem na benzynie z tego powodu że mam instalacją lpg) to jak audica byłe zimna to normalnie szła , jednak jak się trochę zagrzała to miała identyczne objawy jak opisał kolega , jeździłem do mechanika , jednak on ręce rozłożył , założyłem temat na forum i miałem od kogoś post że to to może być od czujnika temperatury - a się okazało że nie było . Usterka ustała przypadkiem kiedy mi gazu brakło i zostałem zmuszony jeżdzić na benzynie bo daleko mam do stacji lpg . Po codziennej jeździe na benzynie po tygodniu te objawy zaczęły być łagodniejsze a później ustały , a dodam ze od zimy moje auto na benzynie jeździło rzadko . Nie wiem czy kolega ma lpg w swoim aucie , ale po objawach wnioskuję ze koledze może pomóc to co mnie
Dodano po 20 [minuty]:
aha dodam jeszcze że sam czyściłem regulator ciśnienia paliwa ( w mojej audi znajduje się z prawej strony rozdzielacza paliwa taka żółta kostka pisze na niej bosch przykręcana do rozdzielacza na dwie śrubki) Ja mam silnik aad i ja w tym właśnie miejscu to mam . Można i tego spróbować