Jak w temacie mam dekoderek Openbox V5S ,gdy ogladam sobie cos na jakims kanale nie mam informacji co leci w danym momencie i co bedzie nastepne lub w nastepnym dniu pisze (brak informacji).Dekoderek jest podlaczony do internetu przez kabel nie przez WIFI,gdy wchodze do network setting pokazuje ze jest podlaczony zas,gdy wchodze w upgrade by network pisze Can not connet to the server!Gdy wchodze w network app i wybieram XMLTV EPG pokazuje No storage device connected! wiec podlaczam sformatowanego pendrive do dekodera jeszcze raz wchodze w XMLTV EPG wyskakuja nazwy różnych Panstw wybiera 14 pozycje Polska naciskam Czerwony na pilocie wyskakuje No data,do you want update now wciskam ok i pisze Channel decompress failed!Please check disk free vol.Moje pytanie jest nastepujace czy musze miec jakis specjalny plik na tym pendrive czy co????????????Z góry dzieki za kazda pomoc.
Dla ulatwienia dodaje kilka zdjeci.
A i moze to pomoze nie mam oryginalnego pilota uzywan universalnego o nazwie One for all.

Dla ulatwienia dodaje kilka zdjeci.
A i moze to pomoze nie mam oryginalnego pilota uzywan universalnego o nazwie One for all.