Witam, mam pewien dziwny problem, dzisiaj rano sciągałem sobie jakąś aktualizacje do gry i prędkość pobierania wynosiła 7-8MB/s. Zdziwiłem sie ale i ucieszyłem bo nigdy nie miałem aż takiej prędkości. Mam wykupioną umowę w orange na 10Mb/s ale zazwyczaj sciągało mi 1-1.6MB/s. Więc nie możliwe jest aby z dnia na dzień prędkość skoczyła 5-cio krtonie. Mowie 5-cio krtonie, ponieważ na speed tescie zawsze wychodziło mi download do 10MB/s czasami dochodziło do 13.. A dzisiaj jak zrobiłem speed test to download dochodził do 55-56MB/s ping 25-30 a zawsze miałem 40-50, a upload doszedł dzisiaj do 10 MB/s a zazwyczaj dochodził do 700kB/s-1MB/s. Z jednej strony powinienem sie cieszyc, ale z drugiej cos jest nie tak, bo nie wszystko dziala tak jak trzeba. Przykładowo przeglądarka działa normalnie, ale z niektórymi grami nie mogę się połączyć tak jakbym nie miał internetu albo był jakiś słaby zasięg nie wiem ciężko mi to nazwać. Bo niby internet jest a nie mogę się zalogować na konto w launcherze gry, oczywiście nie we wszystkich tak jest bo niektóre działaja normalnie.
Proszę o pomoc nie wiem co to jest, pierwszy raz sie z czyms takim spotykam.
Proszę o pomoc nie wiem co to jest, pierwszy raz sie z czyms takim spotykam.