Siemka kupiłem używanego xiaomi redmi note 2 od kolegi który używał konta xiaomi po jeszcze poprzednim właścicielu , a ja telefon zresetowałem i muszę wpisać hasło na konto którego nie znam i poprzedni właściciele też hasła i loginu też nie znają
Czy da się usunąć konto po poprzednich właścicielach ?
Ja za zdjęcie konta Google biorę 100 a w pakiecie z kontem xiaomi 150 i permanentnie po temacie
Taką usługę można już robić zdalnie. Nie wiem jak to jest z telefonami z Chińskiej dystrybucji ale na Europe bez problemu.
No mozna tylko to wowczas nie ta cena. A boxem to czy permanentnie to sporo zalezy od modelu i samej blokady bo to co w jednym dziala w innym juz nie koniecznie. Redmi Note 2 to akurat zabytek wiec tutaj wiekszych problemow nie powinno byc.
Ja za zdjęcie konta Google biorę 100 a w pakiecie z kontem xiaomi 150 i permanentnie po temacie
Taką usługę można już robić zdalnie. Nie wiem jak to jest z telefonami z Chińskiej dystrybucji ale na Europe bez problemu.
No mozna tylko to wowczas nie ta cena. A boxem to czy permanentnie to sporo zalezy od modelu i samej blokady bo to co w jednym dziala w innym juz nie koniecznie. Redmi Note 2 to akurat zabytek wiec tutaj wiekszych problemow nie powinno byc.
Waśnie dla tego że jest to note 2 , użyłem stwierdzenia permanentnie (Zabytek ale dalej całkiem fajny)
Co do Załatwienia sprawy zdalnie Zgodzę się z kolegą jeśli chodzi o UE (ale cena 150 raczej nie realna ) natomiast tu nie mamy informacji z jakiej dystrybucji pochodzi , więc zakładam z góry że będzie zabawy (wolę się miło zaskoczyć niż rozczarować i wbijać się w ciśnienie )
i umówmy się skoro tel kupiony z drugiej ręki nie było pewnie za specjalnie napłacone za niego więc jaki sens pakowania się w zdalne zdjęcie blokady ? z uporem maniaka zostaję przy swoim i zalecam wizytę w serwisie