[quote="jurekk55"]Na dwu pierwszych zdjęciach zaprezentowałeś odczyt błedów na jakimś chińskim śmieciu.
Do doprowadzenia auta do porządku znajdź kontakt z kimś kto ogarnie to sprzętem fabrycznym. Nie chce mi się już sprawdzać czy tą procedurę znajdziesz w Gutmann-ie.[/quo O tak już teraz wiem ,że to chiński śmieć !!! jest opcja uzupełnienia dodatku płynu ale nie działa choć płynu dolałem do pełna:(
Dodano po 5 [minuty]: willyvmm napisał: To nie jest kwestia "skasowania błędów" to nie vw.
Trzeba odpowiednim narzędziem przeprowadzić procedure naprawy.
Jak już Ci poradzono oddaj to komuś kto wie co robi.
Ok ja się poddałem i jadę do mechanika chęć zaoszczędzenie nie wypaliła
Pozdrawiam!!!
Dodano po 5 [minuty]:[quote="Radko13"]
jurekk55 napisał: Na dwu pierwszych zdjęciach zaprezentowałeś odczyt błedów na jakimś chińskim śmieciu.
Do doprowadzenia auta do porządku znajdź kontakt z kimś kto ogarnie to sprzętem fabrycznym. Nie chce mi się już sprawdzać czy tą procedurę znajdziesz w Gutmann-ie.[/quo O tak już teraz wiem ,że to chiński śmieć !!! jest opcja uzupełnienia dodatku płynu ale nie działa choć płynu dolałem do pełna:(
Dodano po 5 [minuty]:
willyvmm napisał: To nie jest kwestia "skasowania błędów" to nie vw.
Trzeba odpowiednim narzędziem przeprowadzić procedure naprawy.
Jak już Ci poradzono oddaj to komuś kto wie co robi.
Ok ja się poddałem i jadę do mechanika chęć zaoszczędzenie nie wypaliła
Pozdrawiam!!!
Zastanawia mnie tylko odczyt błędu uszkodzenie świec lub przekaźnika do stęp do świec jest bardzo trudny a to sobie mechanicy liczą jako extra naprawę a mieszkam w uk
Dodano po 5 [minuty]: nici napisał: Widocznie coś robisz źle. Może warto odwiedzić mechanika puki nie jest za późno ?
Ogólnie nie mogę przejść przeglądu za duża emisja spalin:) chciałem to zrobić sam ale jutro jadę na profesjonalny test i zobaczymy
Pozdrawiam!!!