logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung SM-J730F j7y17ltexx - Bootloop jak odzyskać dane?

mysiak 30 Lip 2019 11:33 777 3
REKLAMA
  • #1 18087882
    mysiak
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    Witam. Samsung SM-J730F j7y17ltexx wpadł w bootloop. Koniecznie muszę odzyskać z niego dane. Jak mogę to zrobić? Próbowałem wgrać TWRP ale nie mam włączonego debugowania i odin wyświetla FAIL. Wipe cache zrobiłem ale to nic nie dało. Zatanawia mnie opcja lacking storage booting. Podobno wyciąga telefony z bootloopa wtedy jak pamięć jest zapełniona w 100% robiąc trochę miejsca w pamięci. Chciałbym użyć tej opcji tylko pytanie w jaki sposób ona robi to miejsce? usuwa dane? Czy usuwa część danych? Proszę o pomoc. Każda wskazówka jest dla mnie bardzo cenna.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 18087902
    mysiak
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    Pierwszy komentarz: "I did exactly like you showed in this video, and all my data is gone. Thanks for nothing."

Nie wygląda to dobrze. Jakiś inny sposób bez ryzyka?
  • #4 18088108
    sm233
    Poziom 38  
    Ocena: 434
    Zrob jak jest na filmiku z jedna roznica. Przy wrzucaniu pliku CSC wrzuc nie ten co ma w nazwie CSC tylko ten ktory ma w nazwie HOME_CSC. Po wgraniu takiej kombinacji dane jesli sa to nadal zostana. Soft sciagnij sobie przy pomocy programu SamFirm, bedzie pewny bo najnowszy wiec wtedy telefon nie zablokuje jego wgrywania jesli bedziesz probowal wgrac nie ten bit co trzeba.
REKLAMA