Witam. Posiadam Hondę CBR 125R JC34 na gaźniku. Problem jest taki że muszę zmienić silnik, a z tej okazji chciałbym się dowiedzieć, czy mogę ją przerobić na wtrysk? Co muszę dokupić, żeby wszystko działało jak należy?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamnici napisał:Kolektor, głowicę, wtryskiwacz, instalację elektryczną, sterownik, czujniki.
Dawidoxxxxv napisał:Witam. Posiadam Hondę CBR 125R JC34 na gaźniku. Problem jest taki że muszę zmienić silnik, a z tej okazji chciałbym się dowiedzieć, czy mogę ją przerobić na wtrysk? Co muszę dokupić, żeby wszystko działało jak należy?
Millaka napisał:Dawidoxxxxv napisał:Witam. Posiadam Hondę CBR 125R JC34 na gaźniku. Problem jest taki że muszę zmienić silnik, a z tej okazji chciałbym się dowiedzieć, czy mogę ją przerobić na wtrysk? Co muszę dokupić, żeby wszystko działało jak należy?
A dlaczego chcesz to zrobić? „Bike” bez gaźnika to jak rower bez pedałów
Millaka napisał:Bez przesady. W dowodzie nadal będzie miał dane starego silnika. Kto to będzie dociekał ? Nie w polsce..to jak będziesz miał pecha i był on wyposażony w katalizator, to na przeglądzie możesz mieć problemy.