logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Jak całkowicie odinstalować Avast z PC, gdy standardowe metody zawodzą?

dawid2444 10 Lis 2019 19:38 1581 3
REKLAMA
  • #1 18269966
    dawid2444
    Poziom 5  
    Ocena: 2
    Witam. Mam avasta na pc w sumie nigdy nie chciałem ale pobierając program byłem zmuszony do instalacji tego g*wna. Usunąłem avasta z listy programów ale on dalej siedzi w moim komputerze. Próbowałem go otworzyć na rożne sposoby ale menu się nie otwiera. Windows defender przestał mi działać bo avast go zastąpił gdy ja o niczym nie wiedziałem. Programu nie można zatrzymać nawet ultimate killerem, więc nie mam możliwości usunięcia go. Podejrzewam, że to wirus :PP nie avast. Ikona na pasku zadań nie reaguje
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 18270006
    enhanced
    Poziom 43  
    Ocena: 880
    https://www.avast.com/pl-pl/uninstall-utility

Zainstalował się no wziąłeś pewnie szybką instalacje jakiegoś programu - normalnie trzeba manualną/advanced instalację włączać i wtedy ten śmieć można pominać przy instalacji.
  • REKLAMA
  • #3 18270009
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #4 18271470
    dawid2444
    Poziom 5  
    Ocena: 2
    Zainstalował się no wziąłeś pewnie szybką instalacje jakiegoś programu - normalnie trzeba manualną/advanced instalację włączać i wtedy ten śmieć można pominać przy instalacji.[/quote]

Dzięki za linka, wszystko się udało. Zawsze biorę zaawansowaną instalację, potrzebowałem cheat engine 7.0 z ich strony ale naprawdę tam nie było opcji żeby nie zainstalować avasta. Mogłem go pobrać albo wyjść z instalatora cheat engine. Jeszcze raz dzięki
REKLAMA