Witam, mam ecokondens integra ll I kupiłam do tego pakiet sterujący round z wifi. Problem w tym że nie ma Internetu w tym domu bo to dom sezonowy ale chce używać tego pakietu żeby ustawić temp minimalną na 12 stopni przez zimę . Termet nie wie bo mówi że jak nie ma Internetu to nie będzie działać ale pisze że bramka sterownika to bramka on/off czyli rozumiem że może działać bez Internetu. Honeywell powiedział że wystarczy pokrętło w regulatorze round przekręcić i ustawić na temp jaką się będzie chciało no to ustawiłam na 12 ale piec grzeje dalej i round pokazuje że jest 20 stopni. Zaczęłam szukać po necie bo bez sensu że zestaw na który wydałam prawie 600zl okaże się bezuzyteczny. Znalazłam instrukcję tego rounda i pisze że muszę nawiązać połączenie pomiędzy roundem A tym sterownikiem. No to wg instrukcji wciskam przycisk na sterowniku przez 5 sekund i czekam na diode żeby się zapaliła na czerwono i migała i.. Nic. Nie świeci się A round dalej wraca do trybu szukania połączenia. Co jest nie tak? Czy faktycznie przez to że nie ma tego Internetu? A co mają zrobić ludzie którym nagle Internet odcieli bo nie mają na rachunki np? Gotować się bo piec hula w najlepsze czy marznąć bo muszą całkiem wyłączyć żeby tyle gazu nie szło.. pomocy. Dziękuję