Witam mam mały problem ;/ Kupiłem taki dekoder nbox 5800 bxzb za symboliczną kwotę
Jest przerobiony enigma2.Tylko zauważyłem ,że kondensator na laminacie jest napuchnięty! I słychać tak jakby pisk ? Dekoder się uruchamia gdy włączę radio jest ok gra nie ma problemu w menu też mogę wchodzić nic się nie dzieje.Gdy włączę TV i pojawi się obraz na tv zacina obraz lub klatki i wtedy zacina bądź pojawia się ludzik chyba od linuxa w rogu i ładuje ale stoi tak cały czas i nic nie mogę zrobić pilot nie reaguje klawisze też tylko wyjęcie wtyczki z kontaktu pomaga potem dekoder włącza się bez problemu ale gdy pojawi się obraz zacina ;/
Dekoder ma zainstalowanego Graterlia ,a wszyscy teraz wgrywają OpenPLI ? ten openpli jest stabilniejszy,lepszy?
PS. Które kondensatory mam wymienić widać były już wymieniane.Zaznaczyłem ten napuchnięty.
Dekoder ma zainstalowanego Graterlia ,a wszyscy teraz wgrywają OpenPLI ? ten openpli jest stabilniejszy,lepszy?
PS. Które kondensatory mam wymienić widać były już wymieniane.Zaznaczyłem ten napuchnięty.