logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nie mogę pobrać formularza reklamacyjnego goodram

rawison 26 Mar 2020 20:24 411 3
REKLAMA
  • #1 18562990
    rawison
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Dzień Dobry,
    Zwracam się z nietypową prośbą, chodzi o to, że nie mogę pobrać formularza reklamacyjnego ze strony goodram, rejestruje się, e-mail do generowania hasła nie przychodzi, więc klikam zapomniałem hasła i gdy przychodzi link i w niego wchodzę to pojawia się informacja, że wygląda na błędny i każe generować jeszcze raz i tak w kółko. Być może ma ktoś tam założone konto bądź może je założyć żeby pobrać dla mnie ten formularz? Z góry dziękuję za pomoc

Poniżej link w którym jest to dostępne do pobrania, trzeba zjechać na sam dół. (format PDF)

Link do formularza
  • REKLAMA
  • #2 18563000
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15483
    rawison napisał:
    e-mail do generowania hasła nie przychodzi

Sprawdzałeś w folderze SPAM?
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 18563014
    rawison
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    sosarek napisał:
    rawison napisał:
    e-mail do generowania hasła nie przychodzi

Sprawdzałeś w folderze SPAM?

Sprawdzałem, próbowałem nawet zrobić konto na drugim e-mailu, ta sama sytuacja. Według tego co pojawia się po rejestracji to e-mail do generowania powinien przyjść po rejestracji, natomiast nie przychodzi, a jak skorzystam z opcji ,,zapomniałem hasła" to link przychodzi, ale pisze, że jest nieprawidłowy i każe generować nowy, i tak w kółko :/
  • #4 18563210
    Dra98
    Moderator - Komputery Serwis
    Ocena: 1071
    Wszystko działa OK. Należy podczas rejestracji podać nazwę użytkownika i e-mail (pojawia się - Rejestracja została ukończona. Proszę sprawdzić emaila.) na który od razu przychodzi informacja - aby ustawić hasło, przejdź na stronę: przechodzimy, wprowadzamy odpowiednie hasło (wymagane jest dość silne) i działa.
    rawison napisał:
    jak skorzystam z opcji ,,zapomniałem hasła" to link przychodzi, ale pisze, że jest nieprawidłowy

To nie zadziała bez uprzedniej rejestracji.
REKLAMA