logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki zestaw płyta indukcyjna + piekarnik do 3000 zł - funkcje?

Asest 31 Mar 2020 16:49 981 1
REKLAMA
  • #1 18576103
    Asest
    Poziom 2  
    Witam, chciałbym zakupić płytę indukcyjną i piekarnik do zabudowy. W kuchni jest "siła" więc z zasilaniem problemu nie ma, jednak mnogość modeli na rynku jest przytłaczająca. Chciałem przeznaczyć na taki zestaw maksymalnie 3000, ale nie wiem które funkcje tych urządzeń są warte uwagi, a które są zbędnymi bajerami. Będę wdzięczny za jakieś propozycje i porady.
  • REKLAMA
  • #2 18605153
    ambasador BEKO
    Poziom 10  
    Ocena: 5
    Asest napisał:
    Witam, chciałbym zakupić płytę indukcyjną i piekarnik do zabudowy. W kuchni jest "siła" więc z zasilaniem problemu nie ma, jednak mnogość modeli na rynku jest przytłaczająca. Chciałem przeznaczyć na taki zestaw maksymalnie 3000, ale nie wiem które funkcje tych urządzeń są warte uwagi, a które są zbędnymi bajerami. Będę wdzięczny za jakieś propozycje i porady.

Cześć, wśród wielu ofert na rynku ciężko coś wybrać. Kluczem będzie to co najczęściej pieczesz, gotujesz i jak wiele starych dobrych funkcji znasz z urządzeń tego typu jeśli je użytkowałeś napisz, czasami wygląd (obecnie są różne kolory w samym BEKO mamy ok 5 kolorów piekarników do wyboru) - dla mnie obecnie wybór możesz ograniczyć do tej kwoty poleciłbym:
    piekarnik - świetna opcja dla osób co dużo pieką - masz dwie niezależne strefy pieczenia Split & Cook (jak mało pieczesz nagrzewasz jedną z nich - oszczędność czasu i prądu znacząca)
    BVM32401XS
    Jak lubisz mięso, wypieki ciast to taki:
    (wspomaganie parą znacząco podwyższa wilgotność potraw a w przypadku ciast czy chleba wypieki będą jak z piekarni)
    BIS14300BCS
    Co do płyt większy jest wybór by nie wybierać zbyt wielu modeli :
    HII 64201 F2HT
    fajna nowość z lepszym sterowaniem (bardziej precyzyjne i łatwiejsze użytkowanie, piękny design)
    HII 64800 FHT

Dodam, że najłatwiej te sprzęty i najtaniej kupisz w MediaExpert

w razie pytań pisz - pomogę

Moderowany przez gulson:

Porada może nie być obiektywna, pochodzi z konta ambasadora marki Beko założonego w celach reklamowych.

Załączniki:
    • Jaki zestaw płyta indukcyjna + piekarnik do 3000 zł - funkcje? FCBarcelona-Beko655.png (511.13 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA