Witam, posiadam Passata b5 fl 1.9 130 avf świeżo kupiony w sumie zrobiony rozrząd, niektóre poduszki, uszczelnienie egr, pokrywy zaworów i wielu innych.
Wymieniona plecionka tłumika ponieważ były drgania wydechu.
Teraz pytanie do was o koło dwumasowe, na postoju nie słychać nic w trakcie jazdy także jest tylko drżenie pedału sprzęgła, jeśli położę nogę na sprzęgle, to czuję delikatne drżenie, na postoju jak wciskam sprzęgło, to raz usłyszę, że puściłem a raz nie. Czasami słychać metaliczny dźwięk dochodzący od środkowego wydechu. Po wymianie plecionki mniej, ale czasami można usłyszeć. Biegi wchodzą normalnie, oprócz 2 biegu - jak to w Passacie, trochę ciężej.
Może mi ktoś powiedzieć, czy mam się szykować na wymianę dwumassy?
Delikatne drżenie pedału sprzęgła, środkowego tłumika, czasami dochodzi metaliczny dźwięk od spodu, czy to raczej nie dwumass i nie mam się czym przejmować?
Wiem, że to wysokie koszta dlatego też chcę się trochę dowiedzieć na ten temat.
Wymieniona plecionka tłumika ponieważ były drgania wydechu.
Teraz pytanie do was o koło dwumasowe, na postoju nie słychać nic w trakcie jazdy także jest tylko drżenie pedału sprzęgła, jeśli położę nogę na sprzęgle, to czuję delikatne drżenie, na postoju jak wciskam sprzęgło, to raz usłyszę, że puściłem a raz nie. Czasami słychać metaliczny dźwięk dochodzący od środkowego wydechu. Po wymianie plecionki mniej, ale czasami można usłyszeć. Biegi wchodzą normalnie, oprócz 2 biegu - jak to w Passacie, trochę ciężej.
Może mi ktoś powiedzieć, czy mam się szykować na wymianę dwumassy?
Delikatne drżenie pedału sprzęgła, środkowego tłumika, czasami dochodzi metaliczny dźwięk od spodu, czy to raczej nie dwumass i nie mam się czym przejmować?
Wiem, że to wysokie koszta dlatego też chcę się trochę dowiedzieć na ten temat.
Moderowany przez CameR:Poprawiłem pisownię.
Reg. 3.1.13. Dbaj o poprawność językową i zachowuj zasady netykiety. Nie wysyłaj wiadomości z których trudno wywnioskować co ich autor chciał przekazać.