logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

VW Passat B5 FL 1.9TDI 130KM AVF - Drgania w aucie

Bobbydowniczy 05 Gru 2020 18:01 4443 7
REKLAMA
  • #1 19092090
    Bobbydowniczy
    Poziom 5  
    Ocena: 12
    Witam wymienilem dwie poduszki pod silnikiem odboj z przodu silnika i dwie poduszki skrzyni biegów ale dalej mam problem z drganiem wewnatrz auta zwlaszcza podlokietnik strasznie halasuje prosze o jakies sugestie bo strasznie jest to denerwujace i nie komfortowe
  • REKLAMA
  • #2 19092433
    Piasek80
    Poziom 31  
    Ocena: 666
    Dwumasę sprawdzałeś ?
  • REKLAMA
  • #3 19093146
    Bobbydowniczy
    Poziom 5  
    Nie sprawdzałem A jak można sprawdzić
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #6 19135857
    Bobbydowniczy
    Poziom 5  
    W sumie muszę ją sprawdzić bo ją też wymieniłem i tak troszke na szybko złożyłem moze faktycznie jest źle ustawiona
  • #7 19232793
    zibi22kolo
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Kolego jaki jest finał twoich zmagań z PASSERATI człowiek zwyciężył czy maszyna? Mam nadzieję że człowiek😁! i w związku z tym podzielisz się przebiegiem tej bitwy
    Pozdro
  • #8 19237894
    Bobbydowniczy
    Poziom 5  
    Narazie wygrywa maszyna średnio mi to pomogło szukam dalej

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z drganiami wewnątrz VW Passat B5 FL 1.9TDI, mimo wymiany poduszek silnika i skrzyni biegów. Zwraca uwagę na hałas podłokietnika. Użytkownicy sugerują sprawdzenie koła dwumasowego oraz poprawne ustawienie gumy odbiorczej z przodu silnika. Użytkownik przyznaje, że nie sprawdził jeszcze koła dwumasowego i planuje to zrobić, a także zamierza zweryfikować ustawienie gumy.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA