Hizi123 napisał: Po podłączeniu routera do komputera, pisze, że sieć jest niezidentyfikowana i nie pokazuje sie brama sieci.
Hizi123 napisał: musze znieść router na dół, dlatego tylko komputer jest podłączony do komputera.
Skoro konfigurujesz router bez podłączonego internetu, to co ma się i gdzie pojawić?
Mamy zgadywać jak Cię w tej sieci radiowej identyfikuje Twój operator i jaki wybrał protokół uwierzytelniania?
Co więcej, skoro to radiówka to jest tam gdzieś antena, ona też ma swoje ustawienia itd
Niczego nie podałeś a oczekujesz cudów?
Hizi123 napisał: chce tylko podłączyc router do komputera i zmienic ustawienia samego routera, a nie sieci
Hizi123 napisał: Skonfigurowanie portów w routerze, ponieważ wydaje mi sie, że router blokuje niektóre z nich.
sosarek napisał: Więc na 99% nie posiadasz publicznego a tym bardziej stałego adresu IP i nic nie zrobisz.
Zgadzam się z Kolegą
@sosarek .
Moja Ukochana Żono Agniesiu (pro memoriam 25 04 1974 - 19 06 2022) Kocham Cię i tęsknię.
Moja Ukochana Siostro Justynko (pro memoriam 25 02 1974 - 16 01 2025) Kocham Cię i tęsknię.