logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6630 – błąd Installation security error przy instalacji plików .sis, usuwanie .jar

kris3000 06 Paź 2005 22:04 1169 5
REKLAMA
  • #1 1878771
    kris3000
    Poziom 10  
    Witam. Mam 6630 i nie moge do niego wgrac zadnego programu z rozszerzeniem *.sis , nawet tych ktore (podobno) są pod 6630. jak wgram instalke to pisze na telefonie "Instalation security error. Unable to install" nie wiem czy to jakas blokada czy jak. A teraz drugi problem. Wgralem programy z rozszerzeniem *.jar i teraz nie wiem jak je usunąć. Program "Nokia Installer" instaluje programy nie potrafi jednak wyswietlic zawartosci telefonu wiec usunąc tez nie moge (komunikat: Aplikacja nie moze wyswietlic zawartosci tego telefonu). POMOCY!!!
  • REKLAMA
  • #2 1878855
    matrixs
    Poziom 25  
    Ocena: 314
    Cos jest namieszane. Na twoim miejscu bym zrobil format ale musisz skopiowac kontakty.
  • REKLAMA
  • #3 1878898
    kris3000
    Poziom 10  
    No wiec telefon byl fabryka nowy przywieziony z austrii (A1 Vodafone). Ja przy nim nic nie mieszalem, ale pamiec sprobuje sformatowac. Tylko jak to zrobic??

Dodano po 13 [minuty]:

A i zapomnialem jeszcze o jednej rzeczy. Niby to smieszne ale nie potrafie skopiowac na karte pamieci plikow przeslanych mi bluetoth-em (da sie tylko zdjecia). Moze mi ktos podpowie jak to zrobic :-)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 1879005
    kris3000
    Poziom 10  
    No i lipa. Telefon sformatowany, stracilem wszystkie ustawienia, niechciane aplikacje są nadal, a tych z rezszerzeniem *.sis nadal nie da sie zainstalowac :-( moze jeszcze jakis inny sposob na to jest?
  • #6 1879626
    matrixs
    Poziom 25  
    Ocena: 314
    A sformatowałeś karte pamięci? Przeczytaj dokladnie tamten artykuł
REKLAMA