logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6600 - Instalator .sis przerywa instalację, co robić?

gofka 23 Paź 2005 17:32 846 4
REKLAMA
  • #1 1922072
    gofka
    Poziom 11  
    witam..
    problem jak w temacie.. moze przyblize o co mi chodzi.. ostatnio jak chce zainstalowac pliki .sis na moim tel to normalnie zalacza sie instalator lecz po chwili jakby przerywa.. wogole nie instaluje i wylacza sie..
    mial ktos moze taki problem, moze ktos bedzie w stanie mo pomoc
  • REKLAMA
  • #2 1923249
    sirozzy
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    coz na poczatek format czyli zielona sluchawka+*+3+wlaczik fonu naraz i az pojawi sie formatowanie telefonu. Bedzie on po tym formacie jakbys go z salonu wlasnie kupil :) Nie zapomnij zrobic kopii swoich kontaktow bo zostanie wszystko skasowane. Jesli to nie pomoze zrobilbym mu flasha na jakis nowszy soft i powinno juz wtedy smigac. :)
  • REKLAMA
  • #3 1924755
    gofka
    Poziom 11  
    chyba sprobuje.. jeszcze taka rzecz ktora zauwazylem probujac jakos rozwiazac tez problem ze starsze wersje programow da sie zainstalowac.. a problem jest z tymi nowszymi.. czyli chyba bede musial wgrac jakis nowy sofcik? czy formacik pomoze?

Dodano po 32 [minuty]:

pewnie sie teraz wydurnie piszac to :) ale jak mozna skopiowac kontakty na karte pamieci? bo to co na karcie pamieci chyba nie zostanie skasowane?
  • REKLAMA
  • #4 1927210
    gofka
    Poziom 11  
    format nie pomogl.. wiec pewnie pozostaje mi tylko nowy soft ;/ a serwisanci nie wiedza czy to pomoze
    jestes pewny ze jak bede mial nowy to bedzie mi wszystko smigac?
    mam jescze takie pytanie.. jaka jest kombinacja klawiszy zeby sprawdzic wersje softu?
  • #5 1927401
    sirozzy
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    kombinacja to *#0000#
    Natomiast jesli chodzi o flash to ja osbiscie wgralbym nowy soft, oczywiscie mnie jest latwo powiedzie bo moge sobie ryzykowac majac kika telefonow i w razie czego mam jak sie ratowac ale chyba bym sprobowal :) W zasadzie i tak nie mozesz nic instalowac wiec telefon nadaje sie tylko do smietnika :) W koncu pocos sie ma 6600 i jego funkcje :P hehe.

Pamietaj ze nikt nigdy nie moze Ci powiedziec "na 100% pomoze" z prostej przyczyny jest to elektroniczny sprzet programowaly co samo mowi za siembie :) hehe.

Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Ps. Jesli potrzebujesz sofcik to podaj maila podesle.
REKLAMA