Zastanawiam się nad kupnem suszarki, którą chciałbym zamontować na pralce. Problemem jednak jest fakt, że moja pralka jest bardzo wąska. Według instrukcji ma 45 cm głębokości, ale tak naprawdę jak zmierzyłem górę to tam jest od 43 do 44 cm (delikatny łuk). Pralka to dokładnie ten model: https://www.euro.com.pl/pralki/samsung-wf0602wke.bhtml
Najmniejsze suszarki jakie znalazłem mają 46 cm głębokości, więc byłyby trochę większe niż pralka.
Czy ktoś próbował montować suszarkę na tak wąskiej pralce? Pytałem różnych osób i słyszę sprzeczne opinie. Nie znam nikogo kto by tak naprawdę tego próbował i mógłby potwierdzić że coś takiego ma szanse działać, albo jednoznacznie temu zaprzeczyć.
Najmniejsze suszarki jakie znalazłem mają 46 cm głębokości, więc byłyby trochę większe niż pralka.
Czy ktoś próbował montować suszarkę na tak wąskiej pralce? Pytałem różnych osób i słyszę sprzeczne opinie. Nie znam nikogo kto by tak naprawdę tego próbował i mógłby potwierdzić że coś takiego ma szanse działać, albo jednoznacznie temu zaprzeczyć.