Witam . Po aktualizacji telefonu do Androida11 przestała działać mi moja aplikacja . (była robiona pod androida 6 ) . Do A10 działała . tzn dostawałem info o tym ze jest to aplikacja pod starszą wersje androida , ale działała. Teraz na A11 nie działa .
Przesiadłem sie na Rad Studio 10 i chciałem napisać ją od nowa . Na próbę zrobiłem prostą aplikację z jednym labelem i nic więcej . Niestety uruchamia sie na chwileczkę i sie wyłącza . Instaluje sie ok ale po uruchomieniu gaśnie . Pojawia sie tylko ta standardowa grafika Delphi ( taki ogień czy cos takiego
) i gaśnie . Wyłączyłem wszystkie uprawnienia dla tej aplikacji z poziomu delhi , ale nic to nie dało . Wszystko oczywiście działa jak podłączę inny tel z niższą wersją androida.
Może ktoś pomóc
Przesiadłem sie na Rad Studio 10 i chciałem napisać ją od nowa . Na próbę zrobiłem prostą aplikację z jednym labelem i nic więcej . Niestety uruchamia sie na chwileczkę i sie wyłącza . Instaluje sie ok ale po uruchomieniu gaśnie . Pojawia sie tylko ta standardowa grafika Delphi ( taki ogień czy cos takiego
Może ktoś pomóc