Witam. Wiem że moje pytanie może być całkowicie absurdalne ale to z racji tego że jestem całkowicie zielony w temacie o który chce zapytać. Więc sprawa wygląda tak, mam Vectrę c w kombi 2.0, 150km, 2006rok. Autko ogólnie mogę pochwalić ale 5 lat pracowało na budowie i jest w takim stanie że nie opłaca się go dalej naprawiać, do marca ma przegląd później jedzie na złom. I teraz sprawa taka że w 2016 miał wstawiony nowy (dla tego auta nowy) silnik który do dzisiaj razem ze skrzynią biegów jest absolutna igła i co też dla mnie ważne średnie spalanie 5l przy budzie 1700kg. No i przechodząc do sedna ojciec ma Golfa III, który waży zaledwie tonę i pomyślałem sobie że może by dało radę ten silnik tam przełożyć? Myślę że przełożyło by się to znacząco na spalanie etc. Proszę mi powiedzieć czy jest jakiś sens to robić, czy ogólnie da radę? I jeżeli jest taka opcja to przede wszystkim wszystko legalnie.
Golfa III Vento Hatchback - Co to za auto?
Poprawiłem.
Reg. 3.1.13. Dbaj o poprawność językową i zachowuj zasady netykiety. Nie wysyłaj wiadomości z których trudno wywnioskować co ich autor chciał przekazać.
Mod.[CameR]
Golfa III Vento Hatchback - Co to za auto?
Poprawiłem.
Reg. 3.1.13. Dbaj o poprawność językową i zachowuj zasady netykiety. Nie wysyłaj wiadomości z których trudno wywnioskować co ich autor chciał przekazać.
Mod.[CameR]