Witam, czy wie może ktoś jaka firma akumulatorów produkuje takie z korkami jak dawniej, bo wiem, że 1 akumulator o nazwie r1, a czy jeszcze jakaś? Jak z jakością akumulatorów r1. Szukam akumulatora 55 Ah, tak żeby kosztował 300 zł
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamAmatorspawacz napisał:A ma dostęp do cel
Amatorspawacz napisał:No już gorszej firmy nie mogłeś znaleźć, do czego to ma być akumulator auto?
Amatorspawacz napisał:Do samochodu po to mi te korki bo mam akumulator bez i nie mogę dolać wody i aku szmelc trzyma ok 1–2 dni
Amatorspawacz napisał:Do samochodu po to mi te korki bo mam akumulator bez i nie mogę dolać wody i aku szmelc trzyma ok 1–2 dni
78db78 napisał:Pytałem już, do czego to ma być i po co ci te korki odkręcane?
Mierzejewski46 napisał:Trafiłem 2 aku bergen i jenox które nowe po pełnym naładowaniu wykazywały gęstość na poziomie 1.26 g/cm2. Po zagęszczeniu do właściwego poziomu nienta bateria. Ładowaniem nie udało się zrobić gęstości.
^ToM^ napisał:Mierzejewski46 napisał:Trafiłem 2 aku bergen i jenox które nowe po pełnym naładowaniu wykazywały gęstość na poziomie 1.26 g/cm2. Po zagęszczeniu do właściwego poziomu nienta bateria. Ładowaniem nie udało się zrobić gęstości.
No dobrze, ale o co chodzi?
mnowak_24 napisał:^ToM^ napisał:Mierzejewski46 napisał:Trafiłem 2 aku bergen i jenox które nowe po pełnym naładowaniu wykazywały gęstość na poziomie 1.26 g/cm2. Po zagęszczeniu do właściwego poziomu nienta bateria. Ładowaniem nie udało się zrobić gęstości.
No dobrze, ale o co chodzi?
Chodzi o to ze nowe to powinny mieć 1.28 g/cm2 czyli są kiepskie albo pechowe egzemplarze.