logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Citroen C5 mk1: Ucięty wąż z podciśnieniem - wpływ na ABS, ESP, choinka na desce

kampio9999 30 Cze 2022 12:30 777 3
REKLAMA
  • #1 20082040
    kampio9999
    Poziom 5  
    Ocena: 1
    Dzień dobry, a mam taki temat
    Wieloryb 2003.r 2.0.LPGpower. no i takie jedno coś pod maską co mi nie pasuje za bardzo a mianowicie wąż, ucięty , i w nim generuje się podciśnienie ...
    Nie ma wpływu na jechanie po zatkaniu palcem nie gaśnie , a choinka na desce to druga sprawa, czy ABS ESP itd . I teraz tak, ciśnienie jest dość wyczuwalne, pomiar w kolektorze 34 do 36 kPa nie ma wpływu zatkane czy nie . Co to może być za cudo
    Citroen C5 mk1: Ucięty wąż z podciśnieniem - wpływ na ABS, ESP, choinka na desce
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 20083617
    kampio9999
    Poziom 5  
    Citroen C5 mk1: Ucięty wąż z podciśnieniem - wpływ na ABS, ESP, choinka na desce Citroen C5 mk1: Ucięty wąż z podciśnieniem - wpływ na ABS, ESP, choinka na desce Nie mam pojęcia, ogólnie ubogi w wiedzę komp Delphi obd wystawia błąd EGR,u. Do tego błędy licznika i dużo innych.
    Natomiast wczoraj citronen stwierdził że nie odpali, kręcił, ale pompka nie podawała paliwa, dzisiaj rano po niego przyjechałem i zapalił od strzała. Drugi raz taka sytuacja
  • #4 20085265
    kampio9999
    Poziom 5  
    Koniec pomysłów ?
REKLAMA