No nie bo napełniło cały przewód
Nie mogę go zresetować albo nie umiem
Wcześniej było pęknięte kolanko od pompy ale wymienione płytka główna była spalona też wymieniona
Nie wiem czy się rozumiemy. Tobie zapewne chodzi o przepływomierz, natomiast jest jeszcze czujnik który sygnalizuje stan wody w zbiorniku, skoro wyświetla komunikat o napełnieniu zbiornika.
Chyba zatrybił teraz świeci się odkamienianie ale nie reaguje na ten przycisk lecz jak wcisnę EKO to winda parę razy przesuwa się do góry i na dół
Nawet przy włączeniu nie migają trzy kontrolki od góry czyli jedna filiżanka dwie i para nwm pomożesz mi w tym jakoś?
Użytkownik zgłasza problem z ekspresem DeLonghi Magnifica ESAM 3000, który po wymianie płytki głównej i sterującej nadal wyświetla komunikaty "napełnij zbiornik" oraz "alarm". W odpowiedziach zasugerowano, że przyczyną mogą być uszkodzone czujniki, w tym czujnik poziomu wody oraz przepływomierz. Użytkownik potwierdził, że przewód jest napełniony, ale nie potrafi zresetować urządzenia. W dalszej dyskusji poruszono kwestie testowania czujników oraz symulacji sygnału do sterownika. Użytkownik zauważył, że po pewnym czasie ekspres zaczął świecić komunikatem o odkamienianiu, ale nie reaguje na przycisk, co sugeruje dalsze problemy z elektroniką. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.