logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Peugeot Boxer 2.2 - schemat podłączenia przepływomierza

Daltonik85 20 Gru 2022 21:29 4374 4
REKLAMA
  • #1 20345239
    Daltonik85
    Poziom 3  
    Ocena: 109
    Witam. Przecielo wtyczkę przepływki z boxer 2.2 euro 5.
    Czy ktoś może podać kolory kabli (4szt) wtyczka nowa już jest ale kolory inne. Na moim podłączeniu nie widzi masy powietrza.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 20349185
    Daltonik85
    Poziom 3  
    Ocena: 109
    Kupiłem nową wtyczkę z allegro. W między czasie sprawdziłem w drugim busie kolejność pinów. Mam wszystko złożone lecz radości nie ma. Mianowicie błedu żadnego nie wyrzuca. Sprawdzane diagboxem. Pokazuje temp powietrza ale nie zmierzony wydatek powietrza równa się 0. NIe pokazuje wydatku powietrza, co za tym idzie, silnik nie ma mocy. Zmierzyłem kable i wyszło mi na jednym stałe napięcie , na jednym masa a na dwóch nic nie pokazuje. zastanawiam się czy w momencie jak przecieło kable czy nie poszło jakieś zwarcie na ecu ? Na tą chwile czekam na drugą przepływkę. Mam nadzieje ze to ona siadła.

Dodano po 5 [minuty]:

Peugeot Boxer 2.2 - schemat podłączenia przepływomierza

Może się komuś przyda :)

Ma ktoś jakiś pomysł jak zmierzyć przepływkę i wykluczyć upalone ECU ?
  • REKLAMA
  • #4 21122472
    oleksiimikirtychian
    Poziom 1  
    Dzień dobry, może ktoś wie, jakie kolory idą po kolei we wtyczce przyłączomierza Boxer 2.2 HDI z 2007 roku, bo u mnie było już bez wtyczki poupychane kable i wysłały wszystkie (mam 4 kable). Peugeot Boxer 2.2 - schemat podłączenia przepływomierza
  • #5 21122562
    decybel91
    Poziom 43  
    Ocena: 4228
    Od przepływomierza
    1 -brak
    2 -fiolet/szary
    3 -szary/czerowny
    4 -niebieski/pomarańczowy
    5 -żółty/filolet
REKLAMA