Te rezystory są od symetryzacji żarzenia. jeden łączysz z jednym końcem żarzenia a drugi z drugim, np. nóżka 4 i 5 jeśli żarzenie z 12,6V, te rezystory łączysz ze sobą i podpinasz je pod masę układu, jeśli żarzenie ma być z 6,3V tak jak było w tym schemacie to łączysz przy podstawce ze sobą nóżki 4 i 5 i dajesz tak samo tylko ze jeden rezystory do tych połączonych i drugi do 9 nóżki, i środek tak samo do masy. Tu mówisz ze masz trafko które daje 14V, ciekawe jaka jest obciążalność, czy pociągnie lampy. Jedna przy żarzeniu 12,6V pobiera 150mA a przy 6,3V po przeliczeniu 300mA.
No więc tak, te 14V prostujesz sobie mostkiem, dajesz na stabilizator który podbijasz diodą jakąś prostowniczą, jak będziesz chciał mogę to dokładnie rozrysować. No i takie już odfiltrowane napięcie podajesz na grzejnik lampy i tą symetryzacje i dopiero z miejsca połączenia tych dwóch rezystorów na masę. niestety nie mam teraz czasu narysować tego wszystkiego ale jeśli będziesz chciał to oczywiście to zrobię chyba ze już załapałeś o co mi chodzi w tym długim zagmatwanym wykładzie. Rezystory te 100omów najlepiej dać na 1W.
Poprawcie mnie jeśli jakieś herezje napisałem bo moglem sie gdzieś pomylić w tym wszystkim.
A tak na marginesie, w tym schemacie Janku ECC82 pracuje w układzie odwracacza fazy dla lamp końcowych a nie jako przedwzmacniacz.